Jdi na obsah Jdi na menu
 


Změny v nabídce koček v prvním lednovém týdnu 2018

O sedmi kočkách, jež našly nový domov v závěru roku, jsme informovali v článku s příhodným titulkem Umísťovací smršť v závěru roku 2017.

Umísťovací štěstí se nás drží, dnes odešla do nového domova želvovinová kočička Sofie, která v depozitu strávila čtyři z pěti měsíců svého života. Hodně štestí, Sofko!

Včera odjel k nové majitelce do Prahy mourek Pučík, který v depozitu vyrostl z drobného mourovaného kotěte v urostlého sebejistého mladíka, jemuž před časem sice hřebínek srazila kastrace, ovšem stále působí aktivním, hravým a sebevědomým dojmem. I Pučíkovi držíme palce, aby jeho nový domov byl domovem doživotním.

Novými tvářemi v nabídce koček k osvojení jsou pak černá, asi sedmiměsíční kočička Jupka a zhruba půlroční zrzavý kocourek Čenda. Jupka je ostražitá a svodymilovná, vhodná zejména do domku se zahrádkou na bezpečném místě.

Čenda je drobný, velký alfa samec z něj asi nikdy nebude. Ke kočkám je přátelský, k lidem rezervovaný (taky za sebou nemá právě hvězdny start do života).  Nejlépe mu bude v bytě, jako společníkovi jiné kočky či kocoura.

K doptání jsou oba v depozitu u Marcely.